Comitetul pentru Comerț

Decizia nr. 1/2020 de modificare a anexelor 10-A și 10-B la Acordul de liber schimb dintre Uniunea Europeană și Republica Singapore [2020/677]
Număr celex: 22020D0677

Modificări (...)

În vigoare de la 14 aprilie 2020

În versiunea gratuită textul este afișat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

Cumpără forma completă
sau autentifică-te
  •  
COMITETUL PENTRU COMERȚ,

având în vedere Acordul de liber schimb dintre Uniunea Europeană și Republica Singapore, în special articolul 10.17 alineatul (3),

întrucât:

(1) Acordul de liber schimb dintre Uniunea Europeană și Republica Singapore (denumit în continuare "acordul") a intrat în vigoare la 21 noiembrie 2019.

(2) Potrivit articolului 10.17 alineatul (3) din acord, cât mai curând posibil după încheierea procedurilor pentru protecția indicațiilor geografice în fiecare parte pentru toate denumirile enumerate în anexa 10-A la acord, părțile se reunesc în cadrul Comitetului pentru comerț pentru a adopta o decizie cu privire la includerea în anexa 10-B la acord a denumirilor din anexa 10-A din fiecare parte care au fost și rămân protejate ca indicații geografice în temeiul sistemelor părților menționate la articolul 10.17 alineatul (2).

(3) Republica Singapore a finalizat procedura de protecție pe teritoriul său a 138 de denumiri care au fost enumerate în anexa 10-A la acord și care au fost propuse pentru protecție ca indicații geografice ale Uniunii.

(4) În pofida faptului că procedurile de protecție pe teritoriul Republicii Singapore nu au fost încă inițiate și finalizate pentru toate denumirile enumerate în anexa 10-A la acord, părțile convin adoptarea de către Comitetul pentru comerț a prezentei decizii privind enumerarea în anexa 10-B la acord a celor 138 de denumiri.

..........


În versiunea gratuită textul este afișat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

;
se încarcă...