Art 44 Domeniul culturii și cultelor | Lege 55/2020

Acesta este un fragment din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
  •  

Măsuri sectoriale - Domeniul culturii și cultelor -
Art. 44. -
Puneri în aplicare (1)

(1) Pe durata stării de alertă, activitatea instituțiilor muzeale, a bibliotecilor, librăriilor, cinematografelor, studiourilor de producție de film și audiovizual, a instituțiilor de spectacole și/sau concerte, a centrelor și/sau a căminelor culturale și a altor instituții de cultură, precum și evenimentele culturale în aer liber și festivalurile publice și private se vor putea desfășura potrivit unor regulamente ce prevăd măsuri de protecție sanitară stabilite prin ordin comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății.

(2) În situația nerespectării măsurilor de protecție sanitară prevăzute la alin. (1), activitățile menționate pot fi suspendate prin hotărârea CNSSU pe o perioadă determinată.

(3) Organizarea măsurilor de protecție sanitară și a condițiilor de desfășurare pentru activitățile prevăzute la alin. (1) pe perioada stării de alertă se stabilesc prin ordin comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, la propunerea CNSSU.

Acesta este un fragment din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Lege 55/2020:
Art 34 Domeniul transporturilor și infrastructurii
Art 35 Domeniul transporturilor și infrastructurii
Art 36 Domeniul transporturilor și infrastructurii
Art 37 Domeniul transporturilor și infrastructurii
Art 38 Domeniul educație și cercetare
Art 39 Domeniul educație și cercetare
Art 40 Domeniul educație și cercetare
Art 41 Domeniul educație și cercetare
Art 42 Domeniul educație și cercetare
Art 43 Domeniul tineretului și sportului
Art 44 Domeniul culturii și cultelor
Art 45 Domeniul culturii și cultelor
Art 46 Măsuri în domeniul insolvenței
Art 47 Măsuri în domeniul insolvenței
Art 48 Măsuri în domeniul insolvenței
Art 49 Măsuri în domeniul insolvenței
Art 50 Măsuri în domeniul insolvenței
Art 51 Măsuri în domeniul insolvenței
Art 52 Măsuri în domeniul insolvenței
Art 53 Executarea pedepselor, a măsurilor educative și a altor măsuri neprivative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal
Art 54 Executarea pedepselor, a măsurilor educative și a altor măsuri neprivative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal
;
se încarcă...