Comitetul național pentru situații speciale de urgență

Hotărârea nr. 7/2020 privind aprobarea hotărârii nr. 9 a Grupului de suport tehnico-științiflc privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul RomânieI

Modificări (...), Referințe (2)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 11 martie 2020

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

în contextul răspândirii infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2 și necesitatea adaptării măsurilor stabilite prin Hotărârile Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, în conformitate cu prevederile art. 81 și art. 20 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 15/2005, cu modificările și completările ulterioare, și ale art. 4 din Hotărârea Guvernului nr. 94/2014 privind organizarea, funcționarea și componența Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, în temeiul prevederilor art. 4 din Hotărârea nr. 4 din 04.02.2020, a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență,

Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență adoptă prezenta

HOTĂRÂRE:

Art. 1 în considerarea procedurii de adoptare tacită, se aprobă Hotărârea nr. 9 din data de 10.03.2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, pentru stabilirea unor măsuri de prevenire și protecție adaptate Scenariilor de evoluție a infecției cu noul coronavirus.

Art. 2 Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora.

MINISTRUL AFACERILOR INTERNE
PREȘEDINTELE COMITETULUI NAȚIONAL PENTRU SITUAȚII SPECIALE DE URGENȚĂ
ION-MARCEL VELA

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...