Senatul României

Hotărârea nr. 25/2013 pentru modificarea Hotărârii Senatului nr. 50/2012 privind aprobarea componenței numerice și nominale a comisiilor permanente ale Senatului

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 22 mai 2013

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În temeiul prevederilor art. 64 alin. (4) și art. 67 din Constituția României, republicată, precum și ale art. 46 din Regulamentul Senatului, aprobat prin Hotărârea Senatului nr. 28/2005, cu modificările și completările ulterioare,

Senatul adoptă prezenta hotărâre.

Articol unic. -

Hotărârea Senatului nr. 50/2012 privind aprobarea componenței numerice și nominale a comisiilor permanente ale Senatului, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 870 din 20 decembrie 2012, cu modificările ulterioare, se modifică după cum urmează:

1. La anexa nr. I "Componența Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări", domnul senator Pataki Csaba - Grupul parlamentar al UDMR - se include în componența comisiei.

2. La anexa nr. XIV "Componența Comisiei pentru privatizare și administrarea activelor statului", domnul senator Vegh Alexandru - Grupul parlamentar al UDMR - se include în componența comisiei.

Această hotărâre a fost adoptată de Senat în ședința din 21 mai 2013, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constituția României, republicată.
PREȘEDINTELE SENATULUI
GEORGE-CRIN LAURENȚIU ANTONESCU

București, 21 mai 2013.

Nr. 25.

;
se încarcă...