Dispoziții generale -
Art. 2. -

(1) Programele de specializare se organizează la nivel național de Ministerul Sănătății, prin Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București (SNSPMPDSB), și se desfășoară numai în centrele universitare care au instituții de învățământ superior în domeniul medical, folosindu-se în procesul de învățământ logistica didactică a acestora.

(2) Programele de specializare se finalizează prin examen pentru obținerea specializării, denumit în continuare examen de specializare, organizat de Ministerul Sănătății în sesiuni anuale sau, după caz, la solicitarea SNSPMPDSB.

(3) Programele de specializare sunt creditate de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR), potrivit legii.

Acesta este un fragment din Normele de organizare și desfășurare a programelor de pregătire pentru obținerea specializărilor în domenii complementare specialității de bază de către asistenții medicali generaliști și asistenții medicali de pediatrie din 09.05.2013 . Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Normă:
Art 1 Dispoziții generale
Art 2 Dispoziții generale
Art 3 Dispoziții generale
Art 4 Dispoziții generale
Art 5 Organizarea și desfășurarea programelor de specializare
Art 6 Organizarea și desfășurarea programelor de specializare
Art 7 Organizarea și desfășurarea programelor de specializare
Art 8 Organizarea și desfășurarea programelor de specializare
Art 9 Organizarea și desfășurarea programelor de specializare
Art 10 Organizarea și desfășurarea programelor de specializare
Art 11 Organizarea și desfășurarea programelor de specializare
Art 12 Organizarea și desfășurarea programelor de specializare
;
se încarcă...