Cumpără forma actualizată
  •  

Art. V. -

În anexa nr. 1 la Ordinul ministrului sănătății publice nr. 1.126/2006 privind aprobarea Procedurilor de emitere a certificatelor de sănătate pentru materialele și obiectele care vin în contact cu alimentele destinate exportului în state care nu sunt membre ale Uniunii Europene, a modelelor declarației de conformitate și certificatului de sănătate pentru materialele și obiectele care vin în contact cu alimentele destinate exportului în state care nu sunt membre ale Uniunii Europene, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 789 din 19 septembrie 2006, articolul 3 se modifică și va avea următorul cuprins:

"

Art. 3. -

(1) Documentele necesare pentru solicitarea certificatului de sănătate pentru materialele și obiectele care vin în contact cu alimentele destinate exportului în state care nu sunt membre ale Uniunii Europene sunt:

a) cerere adresată institutului de sănătate publică, care să cuprindă antetul solicitantului, adresa și numărul de telefon;

b) declarația de conformitate;

c) lista de monomeri și materii prime utilizate în conformitate cu anexa nr. 2 la Normele privind materialele și obiectele care vin în contact cu alimentele, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1.197/2002, cu modificările și completările ulterioare;

d) lista aditivilor utilizați în conformitate cu anexa nr. 3 la Normele privind materialele și obiectele care vin în contact cu alimentele, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1.197/2002, cu modificările și completările ulterioare;

e) date privind testarea materialelor și obiectelor în vederea respectării limitei de migrare globală și specifică de componenți în conformitate cu prevederile art. 22, 23, 24, 27, 28, 29, 30, 31 și 37 din Normele privind materialele și obiectele care vin în contact cu alimentele, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1.197/2002, cu modificările și completările ulterioare.

(2) Documentele menționate la alin. (1) se depun la sediul institutului de sănătate publică, în format letric sau se încarcă în format electronic pe platforma Punctul de contact unic electronic."

Acesta este un fragment din Ordinul nr. 2134/2019 privind modificarea și completarea unor acte normative din domeniul sănătății pentru aplicarea art. 5 din Hotărârea Guvernului nr. 922/2010 privind organizarea și funcționarea Punctului de contact unic electronic. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Ordin 2134/2019:
Art I
Art 7 "
Art II
Art 6 "
Art III
Art IV
Art 4 "
Art V
Art 3 "
Art VI
Art 10 "
Art 11 "
Art VII
;
se încarcă...