Cumpără forma actualizată
  •  

Art. III. -

În anexa nr. III la Ordinul ministrului sănătății nr. 764/2005 pentru aprobarea procedurii de înregistrare la Ministerul Sănătății a laboratoarelor care efectuează monitorizarea calității apei potabile în cadrul controlului oficial al apei potabile, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 729 din 11 august 2005, cu modificările și completările ulterioare, partea introductivă se modifică și va avea următorul cuprins:

"

În vederea obținerii referatului de evaluare, solicitantul depune la sediul uneia dintre instituțiile enumerate la art. 8 alin. (1) din ordin următoarele documente în format letric sau în format electronic prin intermediul platformei Punctul de contact unic electronic:".

Acesta este un fragment din Ordinul nr. 2134/2019 privind modificarea și completarea unor acte normative din domeniul sănătății pentru aplicarea art. 5 din Hotărârea Guvernului nr. 922/2010 privind organizarea și funcționarea Punctului de contact unic electronic. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Ordin 2134/2019:
Art I
Art 7 "
Art II
Art 6 "
Art III
Art IV
Art 4 "
Art V
Art 3 "
Art VI
Art 10 "
Art 11 "
Art VII
;
se încarcă...