Cumpără forma actualizată
  •  

Art. I. -

La articolul 7 alineatul (1) din Ordinul ministrului sănătății nr. 1.093/2004 privind abilitarea laboratoarelor de toxicologie pentru efectuarea determinărilor de noxe profesionale, publicat în Monitorul Oficial al României Partea I, nr. 840 din 14 septembrie 2004, cu modificările și completările ulterioare, partea introductivă se modifică și va avea următorul cuprins:

"

Art. 7. -

(1) În vederea obținerii abilitării, reprezentantul legal al laboratorului de toxicologie se va adresa unuia dintre institutele de sănătate publică din București, Cluj-Napoca, Iași sau Timișoara, unde va depune un dosar în format letric sau va trimite dosarul în format electronic, pe platforma Punctul de contact unic electronic, care va conține:".

Acesta este un fragment din Ordinul nr. 2134/2019 privind modificarea și completarea unor acte normative din domeniul sănătății pentru aplicarea art. 5 din Hotărârea Guvernului nr. 922/2010 privind organizarea și funcționarea Punctului de contact unic electronic. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Ordin 2134/2019:
Art I
Art 7 "
Art II
Art 6 "
Art III
Art IV
Art 4 "
Art V
Art 3 "
Art VI
Art 10 "
;
se încarcă...