Cumpără forma actualizată
  •  

La articolul 4 din Metodologia de evaluare a autovehiculelor utilizate pentru transportul deșeurilor periculoase rezultate din activitatea medicală, aprobată prin Ordinul ministrului sănătății nr 613/2009, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr 343 din 22 mai 2009, partea introductivă se modifică și va avea următorul cuprins: - " -
Art. 4. -

În vederea obținerii referatului tehnic pentru autovehiculul utilizat pentru transportul deșeurilor periculoase rezultate din activitatea medicală, operatorii economici se vor adresa unuia dintre institutele de sănătate publică din București, Cluj-Napoca, Iași sau Timișoara, unde vor depune un dosar în format letric sau în format electronic prin intermediul platformei Punctul de contact unic electronic, care va conține:".

Acesta este un fragment din Ordinul nr. 2134/2019 privind modificarea și completarea unor acte normative din domeniul sănătății pentru aplicarea art. 5 din Hotărârea Guvernului nr. 922/2010 privind organizarea și funcționarea Punctului de contact unic electronic. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Ordin 2134/2019:
Art I
Art 7 "
Art II
Art 6 "
Art III
Art IV
Art 4 "
Art V
Art 3 "
Art VI
Art 10 "
Art 11 "
Art VII
;
se încarcă...