Instituție bugetară

Închirieri - anunțuri de participare la licitație publică - Pitești, județul Argeș, urmează să închirieze două spații aflate în domeniul privat al Județului Argeș, având destinație de activități medicale

În vigoare de la 06 decembrie 2019

În versiunea gratuită textul este afișat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

Cumpără forma completă
sau autentifică-te
  •  

ÎNCHIRIERE BUNURI PROPRIETATE PRIVATĂ

1. Informații generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax și/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Județul Argeș, Piața Vasile Milea nr. 1, Pitești, județul Argeș, telefon 0248.217.800, fax 0248.220.137, e-mail: presedinte@cjarges.ro.

2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie închiriat: închirierea prin licitație publică, în condițiile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 57/2019, a două spații aflate în domeniul privat al Județului Argeș, având destinație de activități medicale și identificate astfel: - Spațiul 1 (Cabinet Gastroenterologie), în suprafață totală de 44,81 mp, situat la etajul imobilului fost centru de diagnostic și tratament din municipiul Pitești, bd. I.C. Brătianu nr. 62, județul Argeș; - Spațiul 2 (Cabinet Neurologie - funcționare tură/contratură), în suprafață totală de 64,18 mp, situat la etajul imobilului, fost centru de diagnostic și tratament din municipiul Pitești, bd. I.C. Brătianu nr. 62, județul Argeș, a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Județean Argeș nr. 186/30.09.2019, Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019.

..........


În versiunea gratuită textul este afișat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

;
se încarcă...