Parlamentul României

Hotărârea nr. 44/2013 pentru modificarea Hotărârii Parlamentului României nr. 50/2012 privind alegerea membrilor și a biroului Comisiei speciale a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității Serviciului de Informații Externe

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 26 aprilie 2013

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

În temeiul art. 3 alin. (1) din Legea nr. 1/1998 privind organizarea și funcționarea Serviciului de Informații Externe, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și al art. 1 din Hotărârea Parlamentului României nr. 44/1998 privind constituirea, organizarea și funcționarea Comisiei parlamentare speciale pentru controlul activității Serviciului de Informații Externe, cu modificările ulterioare,

Parlamentul României adoptă prezenta hotărâre.

Articol unic. -

Hotărârea Parlamentului României nr. 50/2012 privind alegerea membrilor și a biroului Comisiei speciale a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității Serviciului de Informații Externe, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 880 din 22 decembrie 2012, se modifică după cum urmează:

- la articolul 1 punctul 5, domnul deputat Florin Mihail Secară, aparținând Grupului parlamentar al PDL, este ales în calitatea de membru, în locul domnului deputat Mihai Stănișoară;

- la articolul 2, domnul deputat Florin Mihail Secară este ales în calitatea de secretar, în locul domnului deputat Mihai Stănișoară.

Această hotărâre a fost adoptată de Camera Deputaților și de Senat în ședința comună din 24 aprilie 2013, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constituția României, republicată.
p. PREȘEDINTELE
CAMEREI DEPUTAȚILOR ,
VIOREL HREBENCIUC
p. PREȘEDINTELE SENATULUI,
NICOLAE MOGA

București, 24 aprilie 2013.

Nr. 44.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...