Art 6 Servicii publice comunitare de evidență a persoanelor | Ordonanță 84/2001

Acesta este un fragment din Ordonanța nr. 84/2001 privind înființarea, organizarea și funcționarea serviciilor publice comunitare de evidență a persoanelor. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
  •  

Servicii publice comunitare de evidență a persoanelor -
Art. 6.
-

(1) Se înființează, în subordinea consiliilor județene, servicii publice comunitare județene de evidență a persoanelor, denumite în continuare servicii publice comunitare județene, prin reorganizarea serviciilor de stare civilă din aparatul propriu al consiliilor județene, precum și a birourilor de evidență a populației și regim permise de conducere și certificate de înmatriculare din cadrul serviciilor județene de evidență informatizată a persoanei din structura Ministerului de Interne. Modificări (2), Jurisprudență

(2) Se înființează, în subordinea Consiliului General al Municipiului București, serviciul public comunitar de evidență a persoanelor al municipiului București prin reorganizarea serviciului de stare civilă din aparatul propriu al Consiliului General al Municipiului București, precum și a sectoarelor de evidență a populației și regim permise de conducere și certificate de înmatriculare a autovehiculelor din cadrul Serviciului de evidență informatizată a persoanei al municipiului București din structura Ministerului de Interne. Modificări (2)

(3) Serviciile publice comunitare județene respectiv al municipiului București, funcționează ca instituții publice de interes județean, respectiv municipal, cu personalitate juridică. Jurisprudență

Acesta este un fragment din Ordonanța nr. 84/2001 privind înființarea, organizarea și funcționarea serviciilor publice comunitare de evidență a persoanelor. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Ordonanță 84/2001:
Art 1 Dispoziții generale
Art 2 Dispoziții generale
Art 3 Dispoziții generale
Art 4 Servicii publice comunitare de evidență a persoanelor
Art 5 Servicii publice comunitare de evidență a persoanelor
Art 6 Servicii publice comunitare de evidență a persoanelor
Art 7 Servicii publice comunitare de evidență a persoanelor
Art 8 Servicii publice comunitare de evidență a persoanelor
Art 9 Servicii publice comunitare de evidență a persoanelor
Art 10 Servicii publice comunitare de evidență a persoanelor
Art 11 Inspectoratul Național pentru Evidența Persoanelor
Art 12 Inspectoratul Național pentru Evidența Persoanelor
Art 13 Inspectoratul Național pentru Evidența Persoanelor
Art 14 Inspectoratul Național pentru Evidența Persoanelor
Art 15 Inspectoratul Național pentru Evidența Persoanelor
Art 16 Inspectoratul Național pentru Evidența Persoanelor
;
se încarcă...