Revista de Drept social nr. 3/2012

Personal contractual. Reîncadrare. Neincludere spor dispozitiv
de Curtea de Apel Alba-Iulia, secția pentru conflicte de muncă și asigurări sociale

24 martie 2012

În versiunea gratuită textul este afișat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului.

Cumpără forma completă
  •  

Cuvinte cheie

• personal contractual

• reîncadrare

• spor de dispozitiv

Instanța

Curtea de Apel Alba-Iulia, secția pentru conflicte de muncă și asigurări sociale, decizia nr. 5 din 10 ianuarie 2011

Jurisprudență

Prin acțiunea în conflict de muncă, înregistrată la Tribunalul Hunedoara sub dosar nr. 2053/97/2010 reclamantul Ș.I. reprezentat prin Sindicatul Liber al salariaților din P. Mun. T. din serviciile aflate in subordinea C.L al Mun. T. a chemat în judecată pe pârâții Orașul P. și Primarul Orașului P. solicitând: anularea Dispoziției nr. 499/2010 emisă de primar, să se constate că Dispoziția nr. 499/2010, încalcă prevederile art. 3 si art. 7 alin. 2 din Legea nr. 330/2009, precum si prevederile art. 41 alin. 5 din Constituția României; să se constate că, in lipsa unei hotărâri judecătorești definitive și irevocabile prin care să se fi anulat clauzele art. 19 lit. g din C.C.M., înregistrat la DMSSF a jud. Hd. sub nr. (..) /2007, respectivele clauze sunt considerate legale, iar stabilirea salariilor si a sporurilor cuvenite reclamantului prin dispoziția atacată fără luarea in considerare a acestor drepturi de natura salarială, a fost nelegală și i s-a creat un prejudiciu; să fie obligat Primarul orașului P., în calitate de ordonator de credite și persoanele din subordinea acestuia cu atribuții de serviciu în calcularea salariilor, să recalculeze salariul și sporurile aferente, cu respectarea prevederilor: art. 3 lit. c si art. 7 alin. 2 din Legea nr. 330/2009; art. 19 lit. g din Acordul Colectiv de Munca la nivel de unitate;

Totodată să se dispună suspendarea dispoziției atacate până la soluționarea definitiva si irevocabila a cauzei.

..........


În versiunea gratuită textul este afișat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului.

;
se încarcă...