Guvernul României

Hotărârea nr. 1011/1999 pentru aprobarea Memorandumului de înțelegere dintre Guvernul României și Comisia Europeană privind înființarea Oficiului de Plăți și Contractare PHARE (O.P.C.P.), semnat la București la 16 iulie 1998, și a Memorandumului de înțelegere dintre Guvernul României și Comisia Europeană privind înființarea Fondului Național, semnat la Bruxelles la 20 octombrie 1998

Modificări (1), Referințe (4)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 24 decembrie 1999

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În temeiul art. 107 din Constituția României și al art. 5 din Legea nr. 4/1991 privind încheierea și ratificarea tratatelor,

Guvernul României h o t ă r ă ș t e:

Art. 1. -

Se aprobă Memorandumul de înțelegere dintre Guvernul României și Comisia Europeană privind înființarea Oficiului de Plăți și Contractare PHARE (O.P.C.P.), semnat la București la 16 iulie 1998, prevăzut în anexa nr. I la prezenta hotărâre.

Art. 2. -

Se aprobă Memorandumul de înțelegere dintre Guvernul României și Comisia Europeană privind înființarea Fondului Național, semnat la Bruxelles la 20 octombrie 1998, prevăzut în anexa nr. II la prezenta hotărâre.

Art. 3. -

Primul-ministru numește prin decizie Coordonatorul național al asistenței PHARE și Responsabilul național cu autorizarea finanțării PHARE.

PRIM-MINISTRU
RADU VASILE

Contrasemnează:
Ministrul finanțelor,
Decebal Traian Remeș
Ministru delegat pe lângă primul-ministru
pentru integrare europeană,
Alexandru Herlea
p. Ministrul afacerilor externe,
Ion Pascu,
secretar de stat

București, 9 decembrie 1999.

Nr. 1.011.

ANEXA Nr. I

MEMORANDUM DE ÎNȚELEGERE
între Guvernul României și Comisia Europeană privind înființarea Oficiului de Plăți și Contractare PHARE (O.P.C.P.)

ANEXA Nr. II

MEMORANDUM DE ÎNȚELEGERE
între Guvernul României și Comisia Europeană privind înființarea Fondului Național

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...