Tribunalul Vaslui

litigiu de asigurări sociale – obligația de a face

În versiunea gratuită textul este afișat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

Cumpără forma completă
sau autentifică-te
  •  

SURSA: portal.just.ro

SECTIA CIVILA DECIZIA CIVILA Nr. 1806/R Sedinta publica de la 09 Decembrie 2010 Instanta constituita din:

Pe rol fiind judecarea cauzei civile privind pe pârâta recurenta Casa Judeteana de pensii V, cu sediul în mun. V, în contradictoriu cu reclamantul intimat RC, domiciliat în mun., având ca obiect litigiu de asigurari sociale – obligatia de a face – recurs împotriva Sentintei civile nr. 3126 din 20 Septembrie 2010, pronuntata de Judecatoria V în dosarul nr. 5198/333/2010.

La apelul nominal, facut în sedinta publica, au lipsit partile.

Procedura legal îndeplinita.

S-a facut referatul cauzei de catre grefierul de sedinta, învederând stadiul procesual al dosarului, care se afla la primul termen, ca recursul a fost declarat în termen, ca nu s-a depus întâmpinare în cauza si ca intimatul a depus cerere de judecare a cauzei în lipsa, dupa care:

Instanta, verificând actele si lucrarile dosarului, si consultându-se, apreciaza ca nu sunt motive de amânare si constatând ca s-a solicitat judecarea cauzei în lipsa, conform art. 242 Cod procedura civila, declara cercetarea judecatoreasca închisa, dupa care lasa dosarul în pronuntare si apoi s-a trecut la deliberare, conform arz, 256 Cod procedura civila, pentru când:

INSTANTA DE JUDECATA

Deliberând asupra recursului civil de fata, constata urmatoarele:

Prin sentinta civila nr. 3126 din 20.09.2010 pronuntata de Judecatoria V, a fost admisa actiunea formulata de reclamantul RC, în contradictoriu cu pârâta Casa Judeteana de Pensii V si, în consecinta, a fost obligata pârâta sa elibereze reclamantului o adeverinta referitoare la vechimea în munca, salariile si sporurile încasate de catre reclamant în perioada 1.04.1988 – 1.05.1992, când a desfasurat activitate în cadrul Asociatiei Intercooperatiste Odaia Bursucani, comuna Grivita, judetul V – Ferma Grivita, din cadrul SC Prodagro SA Zorleni.

..........


În versiunea gratuită textul este afișat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

;
se încarcă...