Revista societăților și a dreptului comercial (Rosetti) nr. 10/2017

Interpretarea dispozițiilor art. 61 alin. 1 din O.U.G. nr. 146/2002. Cesiune de creanță a drepturilor cuvenite unor societăți comerciale și care urmează a fi încasate de la instituții publice, Editura Rosetti
de Curtea de Apel Craiova, secția contencios administrativ și fiscal

19 octombrie 2017

În versiunea gratuită textul este afișat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului.

Cumpără forma completă
  •  

Decizia nr. 2344 din 22 iunie 2015

Prin sentința nr. 92 din data de 20 ianuarie 2015, pronunțată de Tribunalul Dolj, Secția Contencios Administrativ și Fiscal, în dosarul nr. 9706/63/2014 s-a respins acțiunea formulată de reclamanta x în contradictoriu cu pârâta Casa de Asigurări de Sănătate Dolj, având ca obiect obligație de a face și pretenții.

S-a respins cererea de chemare în garanție formulată de pârâtă, în contradictoriu cu chemații în garanție a, b și c, toți fiind reprezentați de administratorul judiciar provizoriu, având ca obiect pretenții, ca fiind rămasă fără obiect.

Împotriva sentinței nr. 92 din data de 20 ianuarie 2015, pronunțată de Tribunalul Dolj, Secția Contencios Administrativ și Fiscal, în dosarul nr. 9706/63/2014 a declarat recurs reclamanta X, considerând că sentința recurată a fost pronunțată cu aplicarea și interpretarea greșită a dispozițiilor legal aplicabile.

Intimata pârâtă formulat întâmpinare prin care a solicitat respingerea recursului și menținerea ca temeinică și legală a sentinței recurate.

..........


În versiunea gratuită textul este afișat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului.

;
se încarcă...