Art 28 Frecvențele radio | Ordonanță de urgență 111/2011

Acesta este un fragment din Ordonanța de urgență nr. 111/2011 privind comunicațiile electronice. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
  •  

Regimul juridic al resurselor limitate necesare pentru furnizarea de rețele și servicii de comunicații electronice - Frecvențele radio -
Art. 28.
- Derogări (2)

(1) Acordarea licențelor de utilizare a frecvențelor radio prin intermediul unor proceduri de selecție competitivă sau comparativă este condiționată de plata către bugetul de stat a unei taxe de licență, al cărei cuantum va fi stabilit, pentru fiecare caz în parte, prin hotărâre a Guvernului inițiată de către Secretariatul General al Guvernului la propunerea ANCOM. Modificări (3)

(2) Selecția competitivă reprezintă procedura de acordare a licenței de utilizare a frecvențelor radio prin care dreptul de utilizare a frecvențelor radio este acordat câștigătorului unei licitații, ca urmare a oferirii unei valori maxime pentru taxa de licență, având ca punct de pornire valoarea minimală stabilită conform alin. (1), asigurându-se totodată și îndeplinirea unor criterii de precalificare de natură tehnică, administrativă ori financiară, după caz. Reviste (1)

(3) Selecția comparativă reprezintă procedura de acordare a licenței de utilizare a frecvențelor radio prin care dreptul de utilizare a frecvențelor radio este acordat primului clasat, în urma evaluării ofertelor depuse pe baza unui set de criterii prestabilite de natură tehnică, administrativă ori financiară, după caz.

(4) Reglementarea detaliată a modului de desfășurare a procedurilor de selecție competitivă sau comparativă se adoptă prin decizie a președintelui ANCOM.

Acesta este un fragment din Ordonanța de urgență nr. 111/2011 privind comunicațiile electronice. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Ordonanță de urgență 111/2011:
Art 18 Frecvențele radio
Art 19 Frecvențele radio
Art 20 Frecvențele radio
Art 21 Frecvențele radio
Art 22 Frecvențele radio
Art 23 Frecvențele radio
Art 24 Frecvențele radio
Art 25 Frecvențele radio
Art 26 Frecvențele radio
Art 27 Frecvențele radio
Art 28 Frecvențele radio
Art 29 Frecvențele radio
Art 30 Frecvențele radio
Art 31 Frecvențele radio
Art 32 Frecvențele radio
Art 33 Frecvențele radio
Art 34 Frecvențele radio
Art 35 Frecvențele radio
Art 36 Frecvențele radio
Art 37 Resurse de numerotație și resurse tehnice asociate
Art 38 Resurse de numerotație și resurse tehnice asociate
Reviste:
Tranziția la televiziunea digitală terestră: Cum se acordă licențele și care sunt costurile?
;
se încarcă...