Guvernul României

Ordonanța de urgență nr. 50/2000 pentru abrogarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 67/1999 privind unele măsuri pentru dezvoltarea activității economice

Modificări (2), Referințe (1)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 12 mai 2000

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

În temeiul art. 114 alin. (4) din Constituția României,

Guvernul României emite următoarea ordonanță de urgență:

Art. 1. -

Pe data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență se abrogă Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 67/1999 privind unele măsuri pentru dezvoltarea activității economice, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 231 din 24 mai 1999, cu excepția art. 8.

Art. 2. - Modificări (1)

Societățile comerciale, persoane juridice române, în care s-au efectuat investiții cu impact major asupra activității economice conform prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 67/1999 beneficiază de facilitățile stabilite prin hotărâre a Guvernului, conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 67/1999, până la expirarea termenelor pentru care au fost acordate.

PRIM-MINISTRU
MUGUR CONSTANTIN ISĂRESCU

Contrasemnează:
p. Președintele Agenției Române de Dezvoltare,
Kerekes Gabor
Ministru de stat, președintele Consiliului
de Coordonare Economico-Financiară,
Mircea Ciumara
Ministrul industriei și comerțului,
Radu Berceanu
Ministrul finanțelor,
Decebal Traian Remeș

București, 11 mai 2000.

Nr. 50.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...