Cumpără forma actualizată
  •  

Art. 6. - Modificări (2), Reviste (1)

(1) Inspecția tehnică constă în verificarea stării tehnice a vehiculelor rutiere fără demontare, utilizându-se aparatura adecvată. Modificări (1)

(2) În cazul în care vehiculul rutier corespunde reglementărilor specifice, stația de inspecție tehnică consemnează în anexa la certificatul de înmatriculare data până la care trebuie efectuată următoarea inspecție tehnică periodică și/sau următoarea inspecție tehnică pentru poluare și aplică ecusonul de inspecție tehnică periodică și/sau ecusonul de inspecție tehnică pentru poluare pe placa de înmatriculare din spate, respectiv din față. Modificări (2)

(3) În cazul în care starea tehnică nu corespunde în totalitate reglementărilor specifice, stația poate permite circulația pe o perioadă care nu poate depăși 30 de zile. Modificări (4)

Acesta este un fragment din Ordonanța nr. 81/2000 privind certificarea încadrării vehiculelor rutiere înmatriculate în normele tehnice privind siguranța circulației rutiere, protecția mediului și folosința conform destinației, prin inspecția tehnică periodică. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Ordonanță 81/2000:
Art 1
Art 2
Art 3
Art 4
Art 5
Art 6
Art 7
Art 8
Reviste:
Noi reguli pentru inspecția tehnică a mașinilor
;
se încarcă...