Cumpără forma actualizată
  •  

Art. 5. - Modificări (1)

(1) Inspecția tehnică la vehiculele rutiere supuse certificării în vederea transportului de mărfuri periculoase, la autospecializatele pentru transport de butelii de gaze, la remorcile-cisternă lente destinate transportului de mărfuri periculoase, la vehiculele rutiere destinate transportului de mărfuri perisabile, la autovehiculele pentru competiții sportive și la vehiculele rutiere cu caracteristici speciale se efectuează de R.A.R. în stațiile reprezentanțelor sale. Modificări (6)

(2) Inspecția tehnică la anumite categorii de vehicule rutiere se efectuează numai de personalul R.A.R., în stațiile de inspecție tehnică autorizate ale agenților economici sau în stațiile reprezentanțelor sale, conform reglementărilor elaborate de Ministerul Transporturilor. Modificări (1)

(3) Inspecția tehnică la vehiculele rutiere destinate transportului public, aflate în parcul propriu al deținătorului stației de inspecție tehnică autorizate, se efectuează numai de personalul R.A.R. în respectiva stație de inspecție tehnică autorizată sau în stațiile reprezentanțelor R.A.R.

Acesta este un fragment din Ordonanța nr. 81/2000 privind certificarea încadrării vehiculelor rutiere înmatriculate în normele tehnice privind siguranța circulației rutiere, protecția mediului și folosința conform destinației, prin inspecția tehnică periodică. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Ordonanță 81/2000:
Art 1
Art 2
Art 3
Art 4
Art 5
Art 6
Art 7
Art 8
;
se încarcă...