Prim-ministru

Decizia nr. 49/2018 pentru numirea domnului Constantin Robu în funcția de secretar de stat, șef al Corpului de control al prim-ministrului

Modificări (...)

Text publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 94 din 31 ianuarie 2018.

În vigoare de la 31 ianuarie 2018

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

În temeiul art. 15 lit. c) și al art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor, cu modificările și completările ulterioare, precum și al art. 1 alin. (1) lit. g) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 25/2007 privind stabilirea unor măsuri pentru reorganizarea aparatului de lucru al Guvernului, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 99/2008, cu modificările și completările ulterioare,

prim-ministrul emite prezenta decizie.

Art. 1. -

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Constantin Robu se numește în funcția de secretar de stat, șef al Corpului de control al prim-ministrului.

Art. 2. -

La data prevăzută la art. 1 încetează aplicabilitatea prevederilor art. 2 din Decizia prim-ministrului nr. 26/2018 privind unele măsuri pentru asigurarea conducerii Corpului de control al prim-ministrului, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 56 din 18 ianuarie 2018.

PRIM-MINISTRU
VASILICA-VIORICA DĂNCILĂ

Contrasemnează:
Secretarul general al Guvernului,
Ioana-Andreea Lambru

București, 31 ianuarie 2018.

Nr. 49.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...