Prim-ministru

Decizia nr. 31/2018 pentru stabilirea unor măsuri privind conducerea Autorității Electorale Permanente

Modificări (1)

Text publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 76 din 25 ianuarie 2018.

În vigoare de la 25 ianuarie 2018

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

Având în vedere Adresa nr. 1.530 din 22 ianuarie 2018 a Autorității Electorale Permanente, precum și Cererea domnului Constantin-Florin Mitulețu-Buică, înregistrată la Cabinetul prim-ministrului cu nr. 5/346 din 25 ianuarie 2018,

în temeiul art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor, cu modificările și completările ulterioare, și al art. 101 alin. (6) lit. b) și alin. (11) din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente, cu modificările și completările ulterioare,

prim-ministrul, interimar, emite prezenta decizie.

Art. 1. -

La data intrării în vigoare a prezentei decizii, mandatul domnului Constantin-Florin Mitulețu-Buică, vicepreședinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității Electorale Permanente, încetează la cerere.

Art. 2. -

Începând cu data prevăzută la art. 1, domnul Constantin-Florin Mitulețu-Buică exercită atribuțiile de secretar general al Autorității Electorale Permanente până la ocuparea postului, în condițiile prevăzute de lege.

PRIM-MINISTRU, INTERIMAR,
MIHAI-VIOREL FIFOR

Contrasemnează:
Secretarul general al Guvernului,
Ioana-Andreea Lambru

București, 25 ianuarie 2018.

Nr. 31.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...