Prim-ministru

Decizia nr. 26/2018 privind unele măsuri pentru asigurarea conducerii Corpului de control al prim-ministrului

Modificări (1)

Text publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 56 din 18 ianuarie 2018.

În vigoare de la 18 ianuarie 2018

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

În temeiul art. 15 lit. c) și al art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor, cu modificările și completările ulterioare, precum și al art. 1 alin. (1) lit. g) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 25/2007 privind stabilirea unor măsuri pentru reorganizarea aparatului de lucru al Guvernului, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 99/2008, cu modificările și completările ulterioare,

prim-ministrul, interimar, emite prezenta decizie.

Art. 1. -

La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Bogdan-Cosmin Ștefan se eliberează din funcția de secretar de stat, șef al Corpului de control al prim-ministrului.

Art. 2. -

Începând cu data prevăzută la art. 1, doamna Marcelica Păun, director al Direcției juridice și administrative, exercită atribuțiile secretarului de stat, șef al Corpului de control al prim-ministrului, până la numirea conducătorului structurii, potrivit legii.

PRIM-MINISTRU, INTERIMAR,
MIHAI-VIOREL FIFOR

Contrasemnează:
Secretarul general al Guvernului,
Ioana-Andreea Lambru

București, 18 ianuarie 2018.

Nr. 26.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...