Prim-ministru

Decizia nr. 22/2018 privind unele măsuri pentru exercitarea funcției de secretar general al Guvernului

Modificări (...)

Text publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 38 din 16 ianuarie 2018.

În vigoare de la 16 ianuarie 2018

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

Având în vedere Cererea doamnei Roxana-Cezarina Bănică, înregistrată la Cabinetul prim-ministrului cu nr. 5/233 din 16 ianuarie 2018,

în temeiul art. 15 lit. b), art. 19 și al art. 22 alin. (1) din Legea nr. 90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor, cu modificările și completările ulterioare, precum și al art. 1 alin. (1) lit. b) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 25/2007 privind stabilirea unor măsuri pentru reorganizarea aparatului de lucru al Guvernului, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 99/2008, cu modificările și completările ulterioare,

prim-ministrul emite prezenta decizie.

Art. 1. -

La data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Roxana-Cezarina Bănică se eliberează, la cerere, din funcția de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru.

Art. 2. -

Începând cu data prevăzută la art. 1, doamna Ioana-Andreea Lambru se numește în funcția de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru.

PRIM-MINISTRU
MIHAI TUDOSE

Contrasemnează:
Secretarul general al Guvernului,
Roxana-Cezarina Bănică

București, 16 ianuarie 2018.

Nr. 22.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...