Președintele României

Decretul nr. 36/2018 privind conferirea Ordinului Meritul Cultural

Modificări (...)

Text publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 32 din 15 ianuarie 2018.

În vigoare de la 15 ianuarie 2018

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, ale art. 4 alin. (1), ale art. 7 lit. A din Legea nr. 29/2000 privind sistemul național de decorații al României, republicată, precum și ale Legii nr. 8/2003 privind Ordinul Meritul Cultural și Medalia Meritul Cultural, cu modificările ulterioare,

având în vedere propunerea ministrului culturii și identității naționale,

cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la înființarea Societății Filarmonice Române, pentru măiestria artistică și locul deosebit pe care îl are în viața cultural- artistică a țării, pentru dăruirea și profesionalismul cu care a promovat valorile muzicii românești și internaționale pe marile scene ale lumii,

Președintele României d e c r e t e a z ă:

Articol unic. -

Se conferă Ordinul Meritul Cultural în grad de Mare Ofițer, categoria F "Promovarea culturii", Filarmonicii "George Enescu".

PREȘEDINTELE ROMÂNIEI
KLAUS-WERNER IOHANNIS
În temeiul art. 100 alin. (2) din
Constituția României, republicată,
contrasemnăm acest decret.
PRIM-MINISTRU
MIHAI TUDOSE

București, 12 ianuarie 2018.

Nr. 36.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...