Instituție bugetară

Anunțuri în baza legii nr. 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile - Primăria Municipiului Miecurea-Ciuc, Miercurea-Ciuc, județul Harghita, anunță Raportul anual al finanțărilor nerambursabile de la bugetul cultural al Municipiului Miercurea-Ciuc în anul 2017

În vigoare de la 03 ianuarie 2018

În versiunea gratuită textul este afișat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

Cumpără forma completă
sau autentifică-te
  •  

RAPORT ANUAL

Informații generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax și/sau adresa de e-mail ale persoanei de contact: Primăria Municipiului Miecurea-Ciuc, Piața Cetății nr. 1, Miercurea-Ciuc, județul Harghita, telefon 0266/315120, fax 0266/371165, e-mail: social@szereda.ro.

Raport anual privind finanțările nerambursabile din bugetul cultural al Municipiului Miercurea-Ciuc în anul 2017:

Municipiul Miercurea-Ciuc, pe baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general, cu modificările și completările ulterioare, a Ordonanței nr. 51/1998 privind îmbunătățirea sistemului de finanțare a programelor, proiectelor și acțiunilor culturale, cu modificările și completările ulterioare, a Hotărârii nr. 82/2017 a Consiliului Local al Municipiului Miercurea-Ciuc, a organizat concurs de proiecte culturale, proiecte școlare extracurriculare, proiecte de educație ecologică și de istorie locală, proiecte culturale de colaborare cu orașe înfrățite, precum și proiecte de tineret și organizarea zilelor școlilor în anul 2017. Toate programele s-au desfășurat în concordanță cu contractele încheiate și au fost decontate de către beneficiari.

1. Proiecte pentru copii (Suma alocată 50.000 lei)

..........


În versiunea gratuită textul este afișat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

;
se încarcă...