Guvernul României

Hotărârea nr. 1021/2011 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare, în perimetrul EX-28 Est Cobălcescu, încheiat între Agenția Națională pentru Resurse Minerale și Melrose Resources România B.V. împreună cu Societatea Comercială Petromar Resources - S.A.

Modificări (...), Referințe (1)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 24 octombrie 2011

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

În temeiul art. 108 din Constituția României, republicată, și al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările și completările ulterioare,

Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

Art. 1. -

Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare, în perimetrul EX-28 Est Cobălcescu, încheiat între Agenția Națională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, și Melrose Resources România B.V. împreună cu Societatea Comercială "Petromar Resources" - S.A., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

___________

*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

Art. 2. -

Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare, în perimetrul EX-28 Est Cobălcescu, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.

PRIM-MINISTRU
EMIL BOC

Contrasemnează:
Președintele Agenției Naționale pentru
Resurse Minerale,
Alexandru Pătruți
Ministrul economiei, comerțului și
mediului de afaceri,
Ion Ariton
Ministrul mediului și pădurilor,
Laszlo Borbely
Ministrul finanțelor publice,
Gheorghe Ialomițianu

București, 12 octombrie 2011.

Nr. 1.021.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...