Președintele României

Decretul nr. 1007/2017 privind conferirea unor decorații

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 21 noiembrie 2017

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, ale art. 4 alin. (1) și art. 8 lit. A și B din Legea nr. 29/2000 privind sistemul național de decorații al României, republicată, ale Legii nr. 413/2004 privind Ordinul Bărbăție și Credință, cu modificările ulterioare, și ale Legii nr. 528/2003 privind Medalia Bărbăție și Credință, cu modificările ulterioare,

având în vedere propunerea directorului Serviciului de Telecomunicații Speciale,

cu prilejul Zilei Naționale a României, în semn de apreciere pentru profesionalismul dovedit în îndeplinirea cu succes a misiunilor încredințate,

Președintele României d e c r e t e a z ă:

Art. 1. -

Se conferă Ordinul Bărbăție și Credință în grad de Mare Ofițer, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 1*) la prezentul decret.

Art. 2. -

Se conferă Ordinul Bărbăție și Credință în grad de Comandor, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 2*) la prezentul decret.

Art. 3. -

Se conferă Ordinul Bărbăție și Credință în grad de Ofițer, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 3*) la prezentul decret.

Art. 4. -

Se conferă Ordinul Bărbăție și Credință în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 4*) la prezentul decret.

Art. 5. -

Se conferă Medalia Bărbăție și Credință clasa I, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa nr. 5*) la prezentul decret.

Art. 6. -

Se conferă Medalia Bărbăție și Credință clasa a II-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 6*) la prezentul decret.

Art. 7. -

Se conferă Medalia Bărbăție și Credință clasa a III-a, cu însemn pentru militari, persoanelor prevăzute în anexa nr. 7*) la prezentul decret.

*) Anexele nr. 1-7 conțin informații clasificate și urmează regimul Legii nr. 182/2002 privind protecția informațiilor clasificate, cu modificările și completările ulterioare.

PREȘEDINTELE ROMÂNIEI
KLAUS-WERNER IOHANNIS
În temeiul art. 100 alin. (2) din
Constituția României, republicată,
contrasemnăm acest decret.
PRIM-MINISTRU
MIHAI TUDOSE

București, 17 noiembrie 2017.

Nr. 1.007.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...