Președintele României

Decretul nr. 1004/2017 privind conferirea Ordinului Național Steaua României în grad de Cavaler

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 21 noiembrie 2017

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, ale art. 4 alin. (1), ale art. 6 lit. A din Legea nr. 29/2000 privind sistemul național de decorații al României, republicată, precum și ale Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 11/1998 pentru reinstituirea Ordinului Național "Steaua României", republicată, cu modificările ulterioare,

având în vedere propunerea directorului Serviciului de Telecomunicații Speciale,

cu prilejul Zilei Naționale a României, în semn de înaltă apreciere pentru profesionalismul dovedit în îndeplinirea cu succes a misiunilor încredințate,

Președintele României d e c r e t e a z ă:

Articol unic. -

Se conferă Ordinul Național Steaua României în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, persoanei prevăzute în anexa*) la prezentul decret.

*) Anexa conține informații clasificate și urmează regimul Legii nr. 182/2002 privind protecția informațiilor clasificate, cu modificările și completările ulterioare.

PREȘEDINTELE ROMÂNIEI
KLAUS-WERNER IOHANNIS
În temeiul art. 100 alin. (2) din
Constituția României, republicată,
contrasemnăm acest decret.
PRIM-MINISTRU
MIHAI TUDOSE

București, 17 noiembrie 2017.

Nr. 1.004.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...