Închiriere de echipament (2).


În versiunea gratuită textul este afisat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

Cumpără forma completă

sau autentifică-te

  •  

CONTRACT DE ÎNCHIRIERE DE ECHIPAMENT

1. PĂRȚILE

Închirierea de echipament are loc la data de ........., între ............... (proprietar), cu sediul în ............ și ..............., (chiriaș), cu sediul în ....................

2. DESCRIEREA ECHIPAMENTULUI

Proprietarul va închiria chiriașului următorul echipament: ................. ................................................................................

3. TERMENUL

Închirierea începe de la data de .......... și se încheie la data de ........ cu excepția încetării înaintea termenului prevăzut în acest acord de închiriere.

4. CHIRIA PENTRU ECHIPAMENTUL ÎNCHIRIAT

Chiriașul este de acord să plătească proprietarului ............. lei, pe an, drept chirie pentru echipamentul închiriat. Chiriașul este de acord să plătească această chirie anuală în .......... rate lunare de ........... lei, plătibile la data de ........ a fiecărei luni, începând cu .......... Dacă chiriașul nu plătește chiria la data convenită, chiriașul îi va mai datora proprietarului dobânda anuală calculată la .....% începând cu data convenită a plății până la data efectuării plății.

5. PROPRIETATEA

Proprietarul păstrează proprietatea asupra echipamentului închiriat, precum și asupra fiecărei modificări aduse echipamentului. El nu poate fi obligat să returneze contravaloarea nici unei reparații sau îmbunătățiri aduse echipamentului de către chiriaș.

6. RESTRICȚII ASUPRA ECHIPAMENTULUI

a. Proprietarul va continua să rămână proprietarul echipamentului pe perioada închirierii.

..........


În versiunea gratuită textul este afisat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

;
se încarcă...