Art 65 Concedierea pentru motive care nu țin de persoana salariatului | Codul Muncii

Acesta este un fragment din Codul Muncii din 2003. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  
TITLUL II Contractul individual de muncă - CAPITOLUL V Încetarea contractului individual de muncă - SECȚIUNEA a 3-a Concedierea pentru motive care țin de persoana salariatului -
Art 64 Concedierea pentru motive care țin de persoana salariatului
Art 66 Concedierea pentru motive care nu țin de persoana salariatului

TITLUL II Contractul individual de muncă - CAPITOLUL V Încetarea contractului individual de muncă - SECȚIUNEA a 4-a Concedierea pentru motive care nu țin de persoana salariatului -
Art. 65.
- Respingeri de neconstituționalitate (1), Jurisprudență (13), Practică judiciară (333), Reviste (57), Doctrină (3), Modele (1), Comentarii expert (12), Referințe în cărți (2)

(1) Concedierea pentru motive care nu țin de persoana salariatului reprezintă încetarea contractului individual de muncă determinată de desființarea locului de muncă ocupat de salariat, din unul sau mai multe motive fără legătură cu persoana acestuia. Jurisprudență (11), Practică judiciară (214), Reviste (26), Doctrină (1), Comentarii expert (3)

(2) Desființarea locului de muncă trebuie să fie efectivă și să aibă o cauză reală și serioasă. Respingeri de neconstituționalitate (2), Jurisprudență (14), Practică judiciară (97), Reviste (22), Doctrină (1), Modele (1), Comentarii expert (8)

Acesta este un fragment din Codul Muncii din 2003. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...