Art 276 Dispoziții tranzitorii și finale | Codul Muncii

Acesta este un fragment din Codul Muncii din 2003. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
  •  

Dispoziții tranzitorii și finale -
Art. 276.
- Jurisprudență, Reviste (2), Comentarii expert (1)

Potrivit obligațiilor internaționale asumate de România, legislația muncii va fi armonizată permanent cu normele Uniunii Europene, cu convențiile și recomandările Organizației Internaționale a Muncii, cu normele dreptului internațional al muncii.

Acesta este un fragment din Codul Muncii din 2003. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Comentarii expert:

Armonizarea legislației muncii - Costel Gilca
Aprobat de Parlamentul European la data de 13 aprilie 2005 și semnat la Abația de Neumunster din Luxemburg la data de 25 aprilie, Tratatul de aderare a României la Uniunea Europeană, comun cu cel de aderare a Bulgariei, reprezintă punctul final al procesului de negociere a tuturor celor 31 de capitole. Capitolul de negociere privind politica socială reprezintă capitolul cu numărul 13 și a fost provizoriu închis în aprilie 2003.
Tratatul de aderare este însoțit de o serie de declarații cu caracter politic, în special privind libera circulație a persoanelor, declarații prin care statele membre își exprimau angajamentul de a spori accesul cetățenilor români la piața muncii, în vederea accelerării armonizării cu acquis-ul comunitar.
[ Mai mult... ]

Pot fi de interes:

Codul Muncii:
Art 266 Dispoziții generale
Art 267 Dispoziții generale
Art 268 Dispoziții generale
Art 269 Competența materială și teritorială
Art 270 Reguli speciale de procedură
Art 271 Reguli speciale de procedură
Art 272 Reguli speciale de procedură
Art 273 Reguli speciale de procedură
Art 274 Reguli speciale de procedură
Art 275 Reguli speciale de procedură
Art 276 Dispoziții tranzitorii și finale
Art 277 Dispoziții tranzitorii și finale
Art 278 Dispoziții tranzitorii și finale
Art 279 Dispoziții tranzitorii și finale
Art 280 Dispoziții tranzitorii și finale
Art 281 Dispoziții tranzitorii și finale
Art II "
Art III "
Art IV "
Reviste:
Armonizarea legislației naționale cu legislația Uniunii Europene privind protecța salariaților în cazul transferului de întreprindere
Detașare salariat. Act de dispoziție al angajatorului. Drepturi salariale cuvenite salariatului român pe perioada detașării sale într-un stat membru UE (Italia)
;
se încarcă...