Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  
TITLUL III Învățământul superior - CAPITOLUL III Organizarea studiilor universitare - SECȚIUNEA a 10-a Ciclul I - Studii universitare de licență - A. Organizarea -
← Art 150
TITLUL III Învățământul superior - CAPITOLUL III Organizarea studiilor universitare - SECȚIUNEA a 10-a Ciclul I - Studii universitare de licență - C. Diploma -
Art 152 →

Art. 151. - Modificări (1), Reviste (2)

(1) Pot participa la admiterea în ciclul I de studii universitare absolvenții de liceu cu diplomă de bacalaureat sau diplomă echivalentă. Jurisprudență (1)

(2) În cadrul metodologiei proprii, instituțiile de învățământ superior pot stabili facilități sau condiții speciale referitoare la admiterea candidaților la programe de studii universitare de licență, care au obținut în perioada studiilor liceale distincții la olimpiadele școlare și/sau la alte concursuri naționale sau internaționale.

Acesta este un fragment din Legea educației naționale nr. 1/2011 . Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...