TITLUL III Învățământul superior - CAPITOLUL XII Finanțarea și patrimoniul universităților - SECȚIUNEA a 4-a Patrimoniul instituțiilor de învățământ superior particulare și confesionale particulare -
← Art 229
TITLUL III Învățământul superior - CAPITOLUL XII Finanțarea și patrimoniul universităților - SECȚIUNEA a 6-a Finanțarea instituțiilor de învățământ superior particulare și confesionale particulare -
Art 231 →

Art. 230. -

(1) Desființarea, dizolvarea sau lichidarea instituțiilor de învățământ superior particulare și confesionale particulare se face în condițiile legii. Inițiativa desființării instituțiilor de învățământ superior particulare sau confesionale particulare poate aparține și fondatorilor.

(2) În caz de desființare, dizolvare sau lichidare, patrimoniul instituțiilor de învățământ superior particulare și confesionale particulare revine fondatorilor.

(3) Desființarea universităților particulare se va face cu protecția intereselor studenților.

Acesta este un fragment din Legea educației naționale nr. 1/2011 . Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...