Art 6 | Lege 285/2010

Acesta este un fragment din Legea nr. 285/2010 privind salarizarea în anul 2011 a personalului plătit din fonduri publice. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Art. 6. - Respingeri de neconstituționalitate (4), Referințe în jurisprudență (24), Reviste (3)

(1) În anul 2011, avansarea personalului încadrat pe funcții de execuție în gradația corespunzătoare tranșei de vechime în muncă se face prin încadrarea în clasele de salarizare corespunzătoare vechimii în muncă dobândite, prevăzute la art. 11 alin. (3) din legea-cadru, personalul beneficiind de o majorare a salariului de bază avut, corespunzător numărului de clase de salarizare succesive suplimentare multiplicat cu procentul stabilit la art. 10 alin. (5) din legea-cadru, fără acordarea salariului corespunzător coeficientului de ierarhizare aferent noii clase de salarizare. Respingeri de neconstituționalitate (6), Jurisprudență relevantă (2), Referințe în jurisprudență (21), Reviste (4)

(2) În anul 2011, pentru personalul de conducere se aplică în mod corespunzător prevederile alin. (1). Respingeri de neconstituționalitate (2), Referințe în jurisprudență (1)

(3) Prevederile alin. (1) se aplică în mod corespunzător și la trecerea într-o altă tranșă de vechime în funcție pentru personalul care ocupă funcții din cadrul familiei ocupaționale "Justiție", respectiv vechime în învățământ pentru personalul didactic de predare universitar și preuniversitar. Respingeri de neconstituționalitate (6), Jurisprudență relevantă (1), Referințe în jurisprudență (19), Reviste (4)

(4) Personalul care, în cursul anului 2011, desfășoară activități noi care presupun, potrivit legii-cadru, acordarea unor clase de salarizare succesive celei deținute pentru funcția respectivă beneficiază de o majorare a salariului de bază, respectiv a soldei/salariului de funcție, corespunzător numărului de clase de salarizare suplimentare multiplicat cu procentul stabilit la art. 10 alin. (5) din legea-cadru.

Acesta este un fragment din Legea nr. 285/2010 privind salarizarea în anul 2011 a personalului plătit din fonduri publice. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Lege 285/2010:
Art 1
Art 2
Art 3
Art 4
Art 5
Art 6
Art 7
Art 8
Art 9
Art 10
Art 11
Art 12
Art 13
Art 14
Art 15
Art 16
Reviste:
Din nou despre inechități. Salarizarea magistraților
Ce trebuie să cunoaștem despre drepturile salariale pentru același grad profesional și aceeași vechime?
Reîncadrare și plata drepturilor salariale
Definiția sintagmei "salarizat la același nivel"
Renunțare la judecată. Lipsa acordului pârâtului
;
se încarcă...