Consiliul Uniunii Europene

Notificare referitoare la aplicarea cu titlu provizoriu între Uniunea Europeană și Republica Ecuador a Protocolului de aderare la Acordul comercial între Uniunea Europeană și statele membre ale acesteia, pe de o parte, și Columbia și Peru, pe de altă parte, pentru a ține seama de aderarea Ecuadorului
Număr celex: 22016X1229(01)kT

În vigoare de la 29 decembrie 2016

În versiunea gratuită textul este afisat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

Cumpără forma completă

sau autentifică-te

  •  

Uniunea Europeană și Republica Ecuador au notificat încheierea procedurilor necesare în vederea aplicării cu titlu provizoriu a Protocolului de aderare la Acordul comercial între Uniunea Europeană și statele membre ale acesteia, pe de o parte, și Columbia și Peru, pe de altă parte, pentru a ține seama de aderarea Ecuadorului (1), semnat la Bruxelles la 11 noiembrie 2016. În consecință, protocolul se aplică cu titlu provizoriu, în conformitate cu articolul 27 alineatul (4), începând de la 1 ianuarie 2017, între Uniunea Europeană și Republica Ecuador. Ca urmare, în conformitate cu articolul 3 din Decizia (UE) 2016/2369 a Consiliului (2) privind semnarea și aplicarea cu titlu provizoriu a protocolului, dispozițiile Acordului comercial între Uniunea Europeană și statele membre ale acesteia, pe de o parte, și Columbia și Peru, pe de altă parte (3) se aplică cu titlu provizoriu de către Uniunea Europeană, în conformitate cu articolul 330 alineatul (3) din acord, până la finalizarea procedurilor necesare pentru încheierea protocolului menționat anterior, cu excepția articolului 2, a articolului 202 alineatul (1) și a articolelor 291 și 292 din acord.

..........


În versiunea gratuită textul este afisat parțial. Pentru textul integral alegeți un abonament Lege5 care permite vizualizarea completă a documentului sau cumpărați documentul în formă completă.

;
se încarcă...