Art. 1. -

Tarifele pentru eliberarea avizelor de specialitate necesare în vederea eliberării autorizațiilor de construire ori desființare pentru imobilele aflate în zona de protecție a monumentelor istorice și în zonele construite protejate, pentru care nu există regulamente de construcție avizate, sunt de:

a) 1 leu/m2 suprafață desfășurată pentru clădiri cu destinația de locuință, sănătate, învățământ sau cultură, conform legii, inclusiv pentru anexele gospodărești, cu excepția acelor anexe care sunt folosite pentru activități economice; Reviste (1)

b) 5 lei/m2 suprafață desfășurată pentru clădiri și/sau anexe gospodărești în care se desfășoară activități economice. Reviste (1)

Acesta este un fragment din Ordinul nr. 2664/2010 privind stabilirea cuantumului tarifelor pentru eliberarea avizelor de specialitate necesare autorizării lucrărilor de construire sau de desființare pentru imobilele aflate în zona de protecție a monumentelor istorice și în zonele construite protejate, pentru care nu există regulamente de construcție avizate. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Ordin 2664/2010:
Art 1
Art 2
Art 3
Art 4
Reviste:
Din 16 august, renovarea clădirilor istorice cu destinația de locuință va fi mai scumpă
;
se încarcă...