Monitorul Oficial

Rectificarea privind Hotărârea Guvernului nr. 920/2010 din 20.10.2010

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 20 octombrie 2010

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

La Hotărârea Guvernului nr. 920/2010 pentru aprobarea ~normelor~ metodologice privind modul de acordare a ajutorului de stat pentru producătorii agricoli din sectorul creșterii animalelor, în vederea colectării cadavrelor de animale, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 672 din 4 octombrie 2010, se face următoarea rectificare (care nu aparține Redacției "Monitorul Oficial, Partea I"):

- la art. 2 lit. c), în loc de: "c) microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii (IMM) - întreprinderile care au sub 250 de angajați și realizează o cifră de afaceri anuală netă de până la 50 milioane euro, echivalent în lei, sau dețin active totale care nu depășesc echivalentul în lei a 43 milioane euro, conform ultimei situații financiare aprobate;" se va citi: "c) microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii (IMM) - potrivit anexei nr. 1 la Regulamentul (CE) nr. 800/2008 al Comisiei din 6 august 2008 de declarare a anumitor categorii de ajutoare compatibile cu piața comună, întreprinderi care au sub 250 de angajați și realizează o cifră de afaceri anuală netă de până la 50 milioane euro, echivalent în lei, sau dețin active totale care nu depășesc echivalentul în lei a 43 milioane euro, conform ultimei situații financiare aprobate;".

;
se încarcă...