După articolul 21 se introduce un nou articol, articolul 21^1 , cu următorul cuprins: - " -
Art. 211.
-

(1) Nu sunt permise importul și comercializarea amestecurilor fizice de îngrășăminte.

(2) Amestecurile fizice de diferite îngrășăminte solide omologate aduse la stare de pulbere și regranulate împreună de către diferiți producători sunt supuse unei analize chimice și se obține un buletin de analiză.

(3) Amestecurile fizice de diferite îngrășăminte solide omologate cu îngrășăminte neomologate se autorizează pe bază de testare.

(4) Amestecurile fizice de diferite îngrășăminte solide omologate care nu au aceeași granulație și densitate, motiv pentru care segregă în timpul transportului și manipulării, se pot efectua numai de către fermierii agricoli în momentul aplicării, fără a fi necesară autorizarea."

Acesta este un fragment din Ordinul nr. 94/2010 pentru modificarea și completarea Regulamentului privind organizarea și funcționarea Comisiei interministeriale pentru autorizarea îngrășămintelor în vederea înscrierii în lista îngrășămintelor autorizate cu mențiunea RO-ÎNGRĂȘĂMÂNT, pentru utilizarea și comercializarea în România, aprobat prin Ordinul ministrului agriculturii, pădurilor, apelor și mediului și al ministrului sănătății nr. 6/22/2004. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Pot fi de interes:

Ordin 94/2010:
Art I
Art 1 "
Art 2 "
Art 3 "
Art 12 "
Art 21 "
Art 21^1 "
Art II
Art III
;
se încarcă...