Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  
PARTEA a II-a Dispoziții tranzitorii și finale - Art. 33. - Legea nr. 144/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Integritate, republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 535 din 3 august 2009, se modifică și se completează după cum urmează: - 15. După articolul 38 se introduce un nou articol, articolul 38^1 , cu următorul cuprins: - " -
Art 38^1 "
Art 35 Dispoziții tranzitorii și finale

PARTEA a II-a Dispoziții tranzitorii și finale -
Art. 34.
- Respingeri de neconstituționalitate (4), Practică judiciară (20)

(1) Verificările aflate în curs de desfășurare la Agenție la data intrării în vigoare a prezentei legi continuă potrivit procedurii prevăzute de aceasta. Respingeri de neconstituționalitate (1), Practică judiciară (5)

(2) Actele și lucrările efectuate în cadrul Agenției, rămase definitive până la publicarea Deciziei Curții Constituționale nr. 415 din 14 aprilie 2010 în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 294 din 5 mai 2010, rămân valabile. Respingeri de neconstituționalitate (1), Practică judiciară (2)

(3) Probele administrate și actele procesuale efectuate la instanțe și organe de urmărire penală înainte de intrarea în vigoare a prezentei legi se mențin. Respingeri de neconstituționalitate (1), Practică judiciară (6)

(4) Declarațiile de avere și declarațiile de interese depuse până la intrarea în vigoare a prezentei legi rămân valabile și vor putea fi valorificate de către Agenție în cadrul procedurilor sale pentru exercitarea atribuțiilor specifice prevăzute de lege.

Acesta este un fragment din Legea nr. 176/2010 privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnităților publice, pentru modificarea și completarea Legii nr. 144/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Integritate, precum și pentru modificarea și completarea altor acte normative. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...