Comisia de Supraveghere a Asigurărilor - CSA

Decizia nr. 651/2010 privind autorizarea funcționării ca broker de asigurare a Societății Comerciale INTERALIA INSURANCE BROKER - S.R.L.

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 19 august 2010

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

În conformitate cu prevederile Legii nr. 32/2000 privind activitatea de asigurare și supravegherea asigurărilor, cu modificările și completările ulterioare, și ale normelor emise în aplicarea acesteia,

în baza Hotărârii Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor din data de 3 august 2010, prin care s-a aprobat cererea Societății Comerciale INTERALIA INSURANCE BROKER - S.R.L. de obținere a autorizației de funcționare ca broker de asigurare,

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor d e c i d e:

Art. 1. -

Societatea Comercială INTERALIA INSURANCE BROKER - S.R.L., cu sediul social în municipiul București, Aleea Barajul Lotrului nr. 6, bl. N8, parter, ap. 3, sectorul 3, nr. de ordine în registrul comerțului J40/5303/21.05.2010, cod unic de înregistrare 26965960/25.05.2010, este autorizată să funcționeze ca broker de asigurare, având ca obiect de activitate activitatea de broker de asigurare, potrivit prevederilor Legii nr. 32/2000 privind activitatea de asigurare și supravegherea asigurărilor, cu modificările și completările ulterioare.

Art. 2. -

În termen de 60 de zile de la primirea autorizației de funcționare, asigurătorul va depune la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor copii integrale ale documentelor menționate la art. 14 alin. (1) din Normele privind autorizarea asigurătorilor, puse în aplicare prin Ordinul președintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor nr. 16/2009, cu modificările și completările ulterioare, a căror conformitate cu originalul va fi certificată de o persoană semnificativă aprobată de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor.

Art. 3. -

Societatea are dreptul să practice activitatea de asigurare din momentul înregistrării în Registrul asigurătorilor.

Președintele Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor,
Angela Toncescu

București, 9 august 2010.

Nr. 651.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...