Comisia de Supraveghere a Asigurărilor - CSA

Decizia nr. 650/2010 privind autorizarea funcționării ca societate de asigurare a Societății Comerciale COMPANIA DE ASIGURĂRI-REASIGURĂRI EXIM ROMÂNIA (CARE - ROMÂNIA) - S.A.

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 19 august 2010

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

În conformitate cu prevederile Legii nr. 32/2000 privind activitatea de asigurare și supravegherea asigurărilor, cu modificările și completările ulterioare, și ale normelor emise în aplicarea legii,

în baza Hotărârii Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor din data de 3 august 2010, prin care s-a aprobat cererea de obținere a autorizației de funcționare a Societății Comerciale COMPANIA DE ASIGURĂRI-REASIGURĂRI EXIM ROMÂNIA (CARE - ROMÂNIA) - S.A. ca societate de asigurare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 32/2000 privind activitatea de asigurare și supravegherea asigurărilor, cu modificările și completările ulterioare și ale normelor în vigoare,

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor d e c i d e:

Art. 1. -

Societatea Comercială COMPANIA DE ASIGURĂRI-REASIGURĂRI EXIM ROMÂNIA (CARE - ROMÂNIA) - S.A., având sediul în municipiul București, str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97, Metropolis Center, et. 6, sectorul 1, nr. de ordine în registrul comerțului J40/3151/09.03.2009, cod unic de înregistrare 25252500/09.03.2009, este autorizată să funcționeze ca societate de asigurare, cu dreptul de a practica următoarele categorii și clase de asigurări, din categoria:

B. Asigurări generale:

14. Asigurări de credite;

15. Asigurări de garanții.

Art. 2. -

În termen de 60 de zile de la primirea autorizației de funcționare, asigurătorul va depune la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor copii integrale ale documentelor menționate la art. 14 alin. (1) din Normele privind autorizarea asigurătorilor, puse în aplicare prin Ordinul președintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor nr. 16/2009, cu modificările și completările ulterioare, a căror conformitate cu originalul va fi certificată de o persoană semnificativă aprobată de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor.

Art. 3. -

Societatea are dreptul să practice activitatea de asigurare din momentul înregistrării în Registrul asigurătorilor.

Președintele Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor,
Angela Toncescu

București, 9 august 2010.

Nr. 650.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...