Comisia de Supraveghere a Asigurărilor - CSA

Decizia nr. 649/2010 privind autorizarea funcționării ca broker de asigurare a Societății Comerciale BROKER INVEST BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE - S.R.L.

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 19 august 2010

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

În conformitate cu prevederile Legii nr. 32/2000 privind activitatea de asigurare și supravegherea asigurărilor, cu modificările și completările ulterioare, și ale normelor emise în aplicarea acesteia,

în baza Hotărârii Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor din data de 3 august 2010, prin care s-a aprobat cererea Societății Comerciale BROKER INVEST BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE - S.R.L. de obținere a autorizației de funcționare ca broker de asigurare,

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor d e c i d e:

Art. 1. -

Societatea Comercială BROKER INVEST BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE - S.R.L., cu sediul social în municipiul Timișoara, bd. Vasile Pârvan nr. 28 (camera 1 A - Intrarea Barbu Iscovescu nr. 2), et. 2, județul Timiș, nr. de ordine în registrul comerțului J35/490/25.03.2010, cod unic de înregistrare 26703438/25.03.2010, este autorizată să funcționeze ca broker de asigurare, având ca obiect de activitate activitatea de broker de asigurare, conform prevederilor Legii nr. 32/2000 privind activitatea de asigurare și supravegherea asigurărilor, cu modificările și completările ulterioare.

Art. 2. -

Societatea comercială prevăzută la art. 1 are dreptul de a practica activitatea de broker de asigurare începând cu data înregistrării în Registrul brokerilor de asigurare.

Art. 3. -

Societatea comercială prevăzută la art. 1 are obligația să depună la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor copii ale documentelor privind plata ratelor primelor de asigurare aferente contractului de asigurare de răspundere civilă profesională, pe măsura achitării acestora, să deschidă Jurnalul asistenților în brokeraj și să înscrie în Registrul intermediarilor în asigurări și/sau reasigurări personalul propriu, potrivit Ordinului președintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor nr. 10/2007 pentru punerea în aplicare a Normelor privind Registrul intermediarilor în asigurări și/sau în reasigurări, cu modificările și completările ulterioare.

Președintele Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor,
Angela Toncescu

București, 9 august 2010.

Nr. 649.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...