Monitorul Oficial

Rectificarea privind Ordinul președintelui Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Public nr. 343/2010 din 29.07.2010

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 29 iulie 2010

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În Ordinul președintelui Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice nr. 343/2010 pentru aprobarea Normei tehnice privind repartizarea consumurilor de energie termică între consumatorii din imobilele de tip condominiu, în cazul folosirii sistemelor de repartizare a costurilor pentru încălzire și apă caldă de consum, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 501 din 20 iulie 2010, se face următoarea rectificare (care nu aparține Redacției "Monitorul Oficial, Partea I"):

- la art. 3, în loc de: "Derogarea de la aplicarea prevederilor art. 11 din..." se va citi: "Derogarea de la aplicarea prevederilor art. 10 din...".

;
se încarcă...