Comisia de Supraveghere a Asigurărilor - CSA

Decizia nr. 377/2010 privind aprobarea menținerii domnului Popa Ștefan în funcția de director executiv și administrator și reluării activității de broker de asigurare de către Societatea Comercială NOVOFINANCE GROUPE - BROKER DE ASIGURARE ȘI REASIGURARE - S.R.L.

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 18 mai 2010

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În conformitate cu prevederile Legii nr. 32/2000 privind activitatea de asigurare si supravegherea asigurărilor, cu modificările și completările ulterioare, și ale normelor emise în aplicarea acesteia,

în baza Hotărârii Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor din data de 4 mai 2010, prin care s-au aprobat menținerea domnului Popa Ștefan în funcția de director executiv și administrator și reluarea activității de broker de asigurare de către Societatea Comercială NOVOFINANCE GROUPE - BROKER DE ASIGURARE ȘI REASIGURARE - S.R.L.,

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor d e c i d e:

Art. 1. -

Se aprobă menținerea domnului Popa Ștefan în funcția de director executiv și administrator și reluarea activității de broker de asigurare de către Societatea Comercială NOVOFINANCE GROUPE - BROKER DE ASIGURARE ȘI REASIGURARE - S.R.L.

Art. 2. -

Prezenta decizie se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, potrivit prevederilor art. 9 din Legea nr. 32/2000 privind activitatea de asigurare și supravegherea asigurărilor, cu modificările și completările ulterioare.

Președintele Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor,
Angela Toncescu

București, 10 mai 2010.

Nr. 377.

;
se încarcă...