Agenția Națională pentru Resurse Minerale - ANRM

Decizia nr. 29/2016 privind încetarea concesiunii miniere de exploatare a calcarului industrial și de construcții din perimetrul Botuș-Fundu Moldovei, județul Suceava

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 28 septembrie 2016

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

Având în vedere:

- art. 31 lit. b) din Legea minelor nr. 85/2003, cu modificările și completările ulterioare;

- Referatul Direcției generale gestionare, evaluare și concesionare resurse/rezerve minerale. Integrare europeană nr. 301.349 din 21 septembrie 2016 privind verificarea îndeplinirii condițiilor legale și propunerea de aprobare a anulării,

în temeiul prevederilor art. 37 alin (1) din Legea minelor nr. 85/2003, cu modificările și completările ulterioare,

președintele Agenției Naționale pentru Resurse Minerale emite prezenta decizie.

Art. 1. -

Concesiunea minieră de exploatare a calcarului industrial și de construcții din perimetrul Botuș-Fundu Moldovei, județul Suceava, convenită prin Licența de concesiune nr. 1.047/2000, încheiată între Agenția Națională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, și Societatea Comercială CALCARUL - S.A., în calitate de concesionar, cu sediul în Pojorâta, Str. Furnalului nr. 887, județul Suceava, încetează la data publicării prezentei decizii.

Art. 2. -

Prezenta decizie se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Președintele Agenției Naționale pentru Resurse Minerale,
Gheorghe Duțu

București, 22 septembrie 2016.

Nr. 29.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...