Comisia de Supraveghere a Asigurărilor - CSA

Decizia nr. 749/2009 privind aprobarea conducătorului executiv și reluarea activității Societății Comerciale AG MARITIM BROKER DE ASIGURARE - S.R.L.

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 13 octombrie 2009

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată
sau autentifică-te
  •  

În conformitate cu prevederile Legii nr. 32/2000 privind activitatea de asigurare și supravegherea asigurărilor, cu modificările și completările ulterioare, și ale Normelor privind autorizarea brokerilor de asigurare și/sau reasigurare, puse în aplicare prin Ordinul președintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor nr. 3.110/2004, cu modificările ulterioare,

în baza Hotărârii Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor din data de 22 septembrie 2009, prin care s-au aprobat conducătorul executiv și reluarea activității Societății Comerciale A&G MARITIM BROKER DE ASIGURARE - S.R.L.,

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor decide:

Art. 1. -

Se aprobă numirea domnului Constantinescu Liviu Cătălin în funcția de director executiv și reluarea activității Societății Comerciale A&G MARITIM BROKER DE ASIGURARE - S.R.L., conform Hotărârii Adunării generale extraordinare a asociaților din data de 1 iulie 2009.

Art. 2. -

Prezenta decizie se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, conform prevederilor art. 9 alin. (2) din Legea nr. 32/2000 privind activitatea de asigurare și supravegherea asigurărilor, cu modificările și completările ulterioare.

Președintele Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor,
Angela Toncescu

București, 1 octombrie 2009.

Nr. 749.

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...