Camera Deputaților

Hotărârea nr. 33/2009 referitoare la raportul Comisiei pentru industrii și servicii întocmit în urma anchetei privind acordul petrolier al companiei Sterling Resources Ltd. în contextul modificării Legii petrolului nr. 238/2004 și a altor acte normative conexe

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 28 iulie 2009

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În temeiul art. 67 din Constituția României, republicată, și al art. 71, 78, 79 și 85 din Regulamentul Camerei Deputaților, aprobat prin Hotărârea Camerei Deputaților nr. 8/1994, republicat, cu modificările ulterioare,

având în vedere art. 8 alin. (3) din Hotărârea Camerei Deputaților nr. 19/2009 privind încuviințarea efectuării de către Comisia pentru industrii și servicii a unei anchete privind acordul petrolier al companiei Sterling Resources Ltd. în contextul modificării Legii petrolului nr. 238/2004, cu modificările și completările ulterioare, și a altor acte normative conexe,

Camera Deputaților adoptă prezenta hotărâre.

Art. 1. -

Camera Deputaților aprobă concluziile și propunerile formulate în raportul Comisiei pentru industrii și servicii întocmit în urma anchetei privind acordul petrolier al companiei Sterling Resources Ltd. în contextul modificării Legii petrolului nr. 238/2004, cu modificările și completările ulterioare, și a altor acte normative conexe, care se înaintează Guvernului, precum și autorităților publice cu competențe în domeniul analizat de comisie.

Art. 2. -

Camera Deputaților solicită Guvernului, Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Curții de Conturi și Serviciului Român de Informații să analizeze concluziile și propunerile formulate de Comisia pentru industrii și servicii cu privire la faptele ce au făcut obiectul cercetărilor sale și să adopte măsurile necesare, potrivit competențelor ce le revin.

Art. 3. -

(1) În termen de 30 de zile de la data adoptării prezentei hotărâri, Guvernul și celelalte autorități executive sesizate cu hotărârea Camerei Deputaților și cu raportul comisiei vor informa Biroul permanent al Camerei Deputaților cu privire la măsurile adoptate.

(2) Biroul permanent va prezenta plenului Camerei Deputaților informarea primită de la autoritățile sesizate.

Această hotărâre a fost adoptată de Camera Deputaților în ședința din data de 27 iulie 2009, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constituția României, republicată.

PREȘEDINTELE CAMEREI DEPUTAȚILOR
ROBERTA ALMA ANASTASE

București, 27 iulie 2009.

Nr. 33.

;
se încarcă...