Parlamentul României

Hotărârea nr. 30/2009 privind modificarea Hotărârii Parlamentului României nr. 4/2009 pentru aprobarea componenței nominale a Comisiei parlamentare a revoluționarilor din decembrie 1989

Modificări (...)

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 02 iulie 2009

Acest document poate avea modificări ulterioare. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  

În temeiul prevederilor art. 64 alin. (4) din Constituția României, republicată,

Parlamentul României adoptă prezenta hotărâre.

Articol unic. -

Componența nominală a Comisiei parlamentare a revoluționarilor din decembrie 1989, prevăzută în anexa la Hotărârea Parlamentului României nr. 4/2009 pentru aprobarea componenței nominale a Comisiei parlamentare a revoluționarilor din decembrie 1989, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 83 în 11 februarie 2009, cu modificările ulterioare, se modifică după cum urmează:

- domnul senator Laurențiu Florian Coca, aparținând Grupului parlamentar al PSD+PC, se desemnează, în calitatea de membru, în locul domnului senator Gheorghe Marcu;

- domnul deputat Daniel-Stamate Budurescu, aparținând Grupului parlamentar al PNL, se desemnează, în calitatea de membru, în locul devenit vacant prin demisia domnului deputat Gheorghe-Eugen Nicolăescu.

Această hotărâre a fost adoptată de Camera Deputaților și de Senat în ședința comună din 29 iunie 2009, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constituția României, republicată.
p. PREȘEDINTELE CAMEREI DEPUTAȚILOR, p. PREȘEDINTELE SENATULUI,
IOAN OLTEAN ALEXANDRU PEREȘ

București, 29 iunie 2009.

Nr. 30.

;
se încarcă...