Art 35 Versionarea informațiilor încărcate în baza de date RegAS | Regulament

Acesta este un fragment din Regulamentul privind Registrul ajutoarelor de stat din 21.06.2016. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

Cumpără forma actualizată

sau autentifică-te

  •  
Art 34 Versionarea informațiilor încărcate în baza de date RegAS Art 36 Versionarea informațiilor încărcate în baza de date RegAS

CAPITOLUL IX Versionarea informațiilor încărcate în baza de date RegAS -
Art. 35. -

(1) Versionarea înregistrărilor încărcate inițial în baza de date RegAS, referitoare la măsurile de ajutor, presupune modificarea informațiilor privind măsurile de ajutor deja validate și corespunde modificării actului normativ sau administrativ care stă la baza instituirii respectivei măsuri.

(2) Actele de acordare a finanțărilor și actele de acordare a ajutoarelor încărcate în RegAS ulterior datei modificării măsurii de ajutor vor fi asociate, automat, noii versiuni a acesteia. Încărcarea noilor acte este condiționată de validarea anterioară a noii versiuni a măsurii de ajutor.

(3) Versionarea înregistrărilor încărcate inițial în baza de date RegAS, referitoare la actele de acordare a finanțărilor și actele de acordare a ajutoarelor, presupune modificarea informațiilor privind actele finalizate, ca urmare a amendării acestora prin acte adiționale sau orice alt tip de acte asimilate acestora.

(4) Actele de acordare a ajutoarelor încărcate în RegAS ulterior datei modificării actului de acordare a finanțării vor fi asociate, automat, noii versiuni a acesteia. Încărcarea noilor acte este condiționată de finalizarea anterioară a noii versiuni a actului de acordare a finanțării.

(5) Plățile, obligațiile de recuperare a ajutoarelor ilegale sau utilizate abuziv și rambursările efective ale respectivelor obligații vor fi asociate, automat, ultimelor versiuni ale actelor de acordare a ajutoarelor încărcate în RegAS.

Acesta este un fragment din Regulamentul privind Registrul ajutoarelor de stat din 21.06.2016. Cumpărați documentul în formă actualizată sau alegeți un abonament Lege5 care permite accesul la orice formă actualizată.

;
se încarcă...